Magnetlabbet-home-picture-1024x576

Magnetröntgen - Karlstad

Magnetlabbet erbjuder undersökningar på två kliniker i Karlstad.

  • Scandinavian Gastro Clinic karlstad
  • Evidia Karlstad

Behöver jag verkligen veta?

Tidig upptäckt visar sig vara den bästa behandlingen.

Statistiken visar att vid tidigt upptäckt tumör har du minst 90 % chans att överleva.

En stor del av de drabbade skulle ha överlevt sjukdomen om man upptäckt den tidigare.

Kliniker i Karlstad

EVIDIA RÖNTGEN

Löfbergs Arena, Norra Infarten 79, 654 65 Karlstad

Här utförs:

  • MR (Magnetkamera)

Scandinavian Gastro Clinic

Nygatan 3, 652 20 Karlstad

Här utförs:

  • Koloskopi

MR-undersökning utan remiss

Snabbt – Undersökning inom två veckor
Säkert – Ingen farlig strålning
Tryggt – Utlåtande av specialistläkare

 

Så fungerar det

1

Beställ din undersökning

Beställ den undersökning du önskar på vår hemsida. Välj därefter en ort för undersökningen i samband med din bokning. Våra kliniker finns i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Jönköping, Borås, Sundsvall och Umeå. Betala smidigt och enkelt med Klarna, välj tex bankkort, Swish eller faktura. Är du företagare kontakta oss för faktura.

2

Invänta en kallelse

Inom 7-10 dygn skickas en kallelse till din folkbokföringsadress och e-post. I kallelsen ingår information om tid och plats samt förberedelser inför undersökningen. Passar inte tiden är det enkelt att boka om.

3

Få dina resultat

Dina resultat är färdiga inom 7 arbetsdagar efter undersökningen och granskas av en specialistläkare. Resultatet från din undersökning kommer med posten.

recensioner

vi har hjälpt hundratals personer att få den vård dem vill ha.

5/5

“Rekommenderar starkt!

Magnetlabbet ringde upp samma dag som jag gjorde min beställning. En kallelse från kliniken anlände ett par dagar senare. Bokade på Aleris backa. De hade gratis parkering vilket gjorde allt smidigare. Personalen var vänlig och hjälpsam. Jag togs emot omedelbart och magnetröntgen tog bara cirka 20 minuter från början till slut. Jag fick mitt resultat inom 5 dagar.”

5/5

“Bra service från början till slut.
Jag bokade en helkropps scanning online och blev uppringd samma dag och fick en tid inom en vecka. Själva scanningen och uppföljningsrapporten gick jätte smidigt och alla var mycket professionella. Använder Magnettlabbet vid min nästa undersökning, rekommenderar starkt!”

5/5

Magnetlabbet var väldigt hjälpsamma och jag rekommenderar dem starkt. Jag pratade med dem på söndagen och gjorde en skanning redan veckan efter. Fick därefter ett e-postmeddelande om att min rapport och skanning var tillgängliga på fredagen. Priset var också rimligt och även om jag var tvungen att betala själv var det värt det. Utmärkt service och väldigt hjälpsamma läkare som hjälpte mig igenom undersökningen trotts att jag var klaustrofobisk! Kunde inte rekommendera dem mer starkt!”

kunder senaste året
0 +
kundnöjdhetsgrad
0 /5
Medarbetare
0

du frågar,vi besvarar

Vanliga frågor

 

Genom MR-undersökning kan du få kunskap om hur just din kropp mår. Med vetskap i tid kan du förhindra och förebygga uppkomsten av sjukdomar. Med MR-undersökning får du en bra inblick i hur just din kropp mår. Undersökningen kan också användas för att se om en skada har läkt eller om en behandling eller operation haft önskad effekt.

Vi erbjuder en undersökning som är snabb, smidig och säker. Inom sju dagar från beställning genomgår du en undersökning. Därefter analyseras och sammanställs resultaten av legitimerade specialistläkare inom sju dagar.

Även om undersökningen som sådan inte gör ont kan den för somliga vara otäckt eftersom man förväntas ligga stilla i ett trångt utrymme. På många mottagningar går det bra att ta med en anhörig in i undersökningsrummet för stöd. Tala om för personalen inför undersökningen om du vill ha lugnande medicin eller behöver få annan hjälp. 

Magnetlabbet kan både privatpersoner och företag beställa och genomföra avancerade hälsoundersökningar med utlåtande från specialistläkare.

Ta reda på hur din insida mår

© 2024 Movely. All Rights Reserved.

500 kr rabatt

— Gå med i vårt nyhetsbrev och få 500 kr rabatt på vår populäraste undersökning MR-helkropp —

Malcare WordPress Security