AVANCERADE HÄLSOUNDERSÖKNINGAR

Magnetröntgen
utan remiss

Snabbt – Undersökning inom två veckor
Säkert   – Ingen farlig strålning
Tryggt   – Utlåtande av specialistläkare

Ta reda på hur din insida mår

kunder senaste året
0 +
kundnöjdhetsgrad
0 /5
Medarbetare
0

Behöver jag verkligen veta?

Tidig upptäckt visar sig vara den bästa behandlingen.

Att undvika allvarliga sjukdomar är att upptäcka dem i tid vilket ger störst chans att behandla och tillfriskna, oftast tar allvarliga sjukdomar flera år att utvecklas och ibland utan några symptom tills det är försent. Statistiken visar att vid tidigt upptäckt tumör har du minst 90 % chans att överleva.

Om man väntar med att undersöka sin kropp och upptäcker en tumör när symptom börjat visa sig och minskar överlevnadsgraden avsevärt. En stor del av de drabbade skulle ha överlevt sjukdomen om man upptäckt den tidigare.

Genom att ta en MR-Helkroppscanning kan man hitta tecken på sjukdomen tidigt, vilket är den bästa behandlingen mot cancersjukdomar.

Så fungerar det

1

Beställ din undersökning

Beställ den undersökning du önskar på vår hemsida. Välj därefter en ort för undersökningen i samband med din bokning. Våra kliniker finns i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Jönköping, Borås, Sundsvall och Umeå. 

Betala smidigt och enkelt med Klarna, välj tex bankkort, Swish eller faktura.

 Är du företagare kontakta oss för faktura.

2

Invänta en kallelse

Inom 7-10 dygn skickas en kallelse till din folkbokföringsadress och e-post. I kallelsen ingår information om tid och plats samt förberedelser inför undersökningen. Passar inte tiden är det enkelt att boka om.

3

Få dina resultat

Dina resultat är färdiga inom 7 arbetsdagar efter undersökningen och granskas av en specialistläkare. Resultatet från din undersökning kommer med posten.

Våra undersökningar

Vi värnar om våra patienter

våra kunder berättar

Undersökningarna utförs av

Varför MR-teknologi?

Forskningen rörande MR-teknologi och dess tillämpningsområden utvecklas snabbt och har under de senaste åren genomgått en mycket expansiv fas.

Avancerade undersökningsmetoder kan vara ett viktigt verktyg som möjliggör en snabbare, säkrare och mer exakt behandling av många sjukdomar. Här kan du läsa mer om de senaste upptäckterna som kan förändra och förbättra vården.

så fungerar magnetröntgen

Vi värnar om våra patienter

Vi vill att du har kontroll över din hälsa

Anledningar att välja Magnetlabbet

Kliniker nära dig

Du kan välja en klinik som passar dig. 

Inga väntetider

Omedelbar tillgång till MR-röntgen.

Specifik behandling

Du känner att du kanske inte får rätt diagnos/behandling i tid.

Dedikerat supportteam

Vår patient support är här för att stödja dig dygnet runt. Ring oss på 0704-88 04 59

Få bättre dialog med din läkare

Magnetlabbet avancerade hälsoundersökning ger dig resultat och kunskap att föra en bättre dialog med din läkare för optimal behandling.

Remiss vid behov

Våra läkare skickar remis till din vårdgivare, för snabbare handläggning vid allvarlig upptäckt.

Röntgen undersökningar utan krav på remiss

Magnetlabbet erbjuder röntgenundersökningar i hela landet utan krav på remiss.

Hos oss kan du boka tid för magnetröntgen och ultraljud.

Du bokar enkelt på hemsidan och är garanterad en undersökning inom tio arbetsdagar.

Vid allvarlig upptäckt i samband med röntgenundersökning hos oss skriver vi en remiss för uppföljning.

Vanliga frågor - Kontakt

Har du inte fått svar på din fråga? Kontakta oss gärna på info@magnetlabbet.se eller skicka ett sms till 070-488 04 59. Undvik att skicka känsliga uppgifter eller personuppgifter såsom personnummer och symtom/klagomål via e-post.

Med en MR-undersökning kan du få värdefull information om hur din kropp mår. Med sådan kunskap i god tid kan du förebygga och förhindra uppkomsten av många sjukdomar. Undersökningen kan också användas för att se om en skada har läkt eller om en behandling eller operation gett önskad effekt.

Nej, en MR-undersökning innebär ingen risk för strålskador. Till skillnad från vanlig traditionell röntgen eller datortomografi används ingen farlig strålning utan istället tas bilderna med hjälp av magnetfält och radiovågor som inte innebär några kända risker.

Vilka bör avstå från att göra MR-undersökning?

Vi samarbetar med Evidia och Unilabs som genomför undersökningarna. Båda aktörerna är ackrediterade och ledande leverantörer till svensk sjukvård.

Vi följer samma lagar och regler gällande sekretess som vårdcentraler och sjukhus. Vi lyder under patientdatalagen, hälso- och sjukvårdslagen och står under tillsyn av Inspektionen för vård och omsorg (IVO). Det innebär att all data och alla undersökningsresultat hanteras i enlighet med dessa lagar och förordningar.

Som företagskund hos Magnetlabbet hjälper vi er att förebygga och upptäcka allvarliga sjukdomar i god tid för er personal. Genom att erbjuda tex nyckelmedarbetare tillgång till avancerade hälsoundersökningar så ligger ni i framkant när det gäller personalvård.
Läs mer på Foretag

Fakta & råd

Privata röntgenundersökningar med korta väntetider

Hos oss kan du boka en tid för din undersökning inom 10 arbetsdagar och få personlig återkoppling från våra legitimerade läkare. Våra erfarna radiologer granskar alltid dina röntgenbilder för att säkerställa högsta kvalitet och precision.

Kan man boka magnetröntgen utan remiss?

Vi erbjuder konventionell röntgen för att undersöka skelett och lungor, magnetröntgen (MRT) för omfattande organavbildning, och ultraljud för att undersöka muskler, senor, leder, nerver och organ. Vid eventuella fynd på röntgen lämnar vi en remiss för fortsatt undersökning och vård. Kontakta oss för en effektiv och pålitlig röntgenundersökning.

Röntgenundersökning privat

Ta reda på hur din insida mår

500 kr rabatt

— Gå med i vårt nyhetsbrev och få 500 kr rabatt på vår populäraste undersökning MR-helkropp —

Malcare WordPress Security