Sök
Stäng denna sökruta.

Köpvillkor

Magnetlabbet tillhandahåller i samarbete med Evidia magnetkameraundersökningar till privatpersoner och företag. Vidare måste du ha ett svenskt personnummer (eller ett reservnummer om du saknar personnummer), mobiltelefon samt ett mailkonto (för att vi skall kunna hantera remisser). I samband med beställningen av din undersökning ingår du ett avtal med Magnetlabbet och inte dess samarbetspartner.

Vi förbehåller oss rätten till prisändringar och står inte ansvariga för fel som kan härröras till kliniker som används för undersökningarna. Vi reserverar oss även för eventuella fel i artikelinformationen.

Magnetlabbet AB följer konsumentköplagens (1990:932) regleringar samt övriga lagar som reglerar konsumenters köp i ett konsumentförhållande.

Kundens integritet

https://magnetlabbet.se/integritetspolicy

Beställning

Samtliga undersökningar beställs och betalas via Magnetlabbets hemsida. Du får en kallelse hemskickad till din folkbokföringsadress inom 7-10 arbetsdagar. Under normala förhållanden får du en undersökningstid inom 2 veckor. Om undersökningstiden inte passar dig har du alltid möjlighet att boka om tiden för undersökningen genom att kontakta kliniken. Information om detta finns i kallelsen.

Undersökningsresultat

Dina resultat skickas till din folkbokföringsadress per post inom 7-10 arbetsdagar efter genomförd undersökning. Vi reserverar oss för förseningar samt tekniska problem.

Ombokning, avbokning och uteblivet besök

Samtliga undersökningar går att boka om senast 24 timmar innan utsatt undersökningstid. Det fulla priset för undersökningen debiteras alltid vid av och ombokning mindre än 24 timmar innan inbokad undersökning. Utebliven närvaro på din utsatta undersökningstid leder till att både köpet och undersökningen förfaller. Vid avbokning efter att hälsouppgifter hämtats in av magnetlabbets medarbetare via telefon tas en avgift på 2500 kr.

Klarnas betalningsalternativ

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 30 dagar: Betalningstid är 30 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 30 dagar finner du här.
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
  • Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
  • Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår integritetspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Orderbekräftelse

En automatisk orderbekräftelse skickas ut till din e-post när du slutfört din beställning. Där finner du uppgifter om vilken undersökning du beställt/köpt, pris och datum. Om något är fel med beställningen kontakta oss snarast.

Remissens giltighet

Remissen som skapas efter din beställning är giltig i 30 dagar  efter din beställning och kan ombokas (senast 24 timmar innan utsatt undersökningstid) en gång utan kostnad. Genomför du inte din undersökningen under remissens giltighetstid upphör den att gälla och köpet förfaller. En remiss som inte har nyttjats under giltighetstiden ger inte kunden rätt till återbetalning.

Utebliven kallelse

Vid utebliven kallelse ber vi dig kontakta supporten på info@magnetlabbet.se

Reklamation

Om du av någon anledning är missnöjd med tjänsten ber vi dig kontakta supporten på info@magnetlabbet.se

Om undersökningen förolyckats eller på annat sätt blivit oanvändbara så får du en ny undersökning i ersättning.

Ansvarsbegränsning

Kunden är medveten om att genomförandet av hälsokontroller samt utvärderingen av resultaten därav sker enligt det rådande vetenskapligt grundade kunskapsläget, vilket kan komma att förändras över tid. Som kund är du således inte garanterad ett visst resultat. Magnetlabbet kommer inte upptäcka alla sjukdomar och kan därför inte ta ansvar för att kunden inte har några andra sjukdomar än de som eventuellt kan komma att upptäckas vid undersökningen. Det finns alltid en risk att undersökningsresultat av olika anledningar är missvisande eller att de undersökningar som genomförts inte ger en rättvisande bild av situationen och kundens hälsotillstånd. Ansvaret för utredningar och i synnerhet en korrekt analys av undersökningsresultaten ligger hos våra underleverantörer och inte på Magnetlabbet.  Vid hälsoundersökningen finns det, som alltid, risk för så kallade falska positiva fynd. Detta innebär att det vid undersökning kan påvisas risker som vid närmare undersökning visar sig vara ofarliga. Magnetlabbet kan inte garantera att du efter att ha genomfört undersökning enligt dessa villkor inte kommer att drabbas av någon sjukdom. Magnetlabbet ansvarar inte för fel som kan hänföras till någon underleverantör av undersökningar, ej heller till tekniska fel hänförliga till e-butiksleverantören. Magnetlabbets ansvar för skada sträcker sig till vad som framgår av tvingade lagstiftning. Utöver vad som följer av sådan lagstiftning är Magnetlabbet ansvarigt endast vid vårdslöshet.

500 kr rabatt

— Gå med i vårt nyhetsbrev och få 500 kr rabatt på vår populäraste undersökning MR-helkropp —

Malcare WordPress Security