Sök
Stäng denna sökruta.

Du Frågar, Vi Besvarar

Vanliga frågor

Genom MR-undersökning kan du få kunskap om hur just din kropp mår. Med vetskap i tid kan du förhindra och förebygga uppkomsten av sjukdomar. Med MR-undersökning får du en bra inblick i hur just din kropp mår. Undersökningen kan också användas för att se om en skada har läkt eller om en behandling eller operation haft önskad effekt.

Vi erbjuder en undersökning som är snabb, smidig och säker. Inom sju dagar från beställning genomgår du en undersökning. Därefter analyseras och sammanställs resultaten av legitimerade specialistläkare inom sju dagar.

Även om undersökningen som sådan inte gör ont kan den för somliga vara otäckt eftersom man förväntas ligga stilla i ett trångt utrymme. På många mottagningar går det bra att ta med en anhörig in i undersökningsrummet för stöd. Tala om för personalen inför undersökningen om du vill ha lugnande medicin eller behöver få annan hjälp.

För att få tillgång till samma undersökningar via din vårdcentral behöver du först få/övertyga din läkare om att få en remiss till motsvarande undersökning. Sedan behöver du vänta, i många fall flera månader, innan undersökningen kan genomföras. Det fungerar olika bra beroende vart i landet man bor och den vårdcentral man är kopplad till.

Du betalar smidigt och säkert med Klarna, antingen med kort, swish eller faktura
Du bör inte genomgå en magnetkameraundersökning om du har någon form av elektronisk utrustning inopererad eftersom magnetfältet som uppstår vid undersökningen kan skada utrustningen. Likaså bör du avstå om du har magnetisk metall som inte är titan inopererad i kroppen, detta gäller även metallsplitter, då metallen vid påverkan från magnetfältet kan skada vävnaden. Gravida kvinnor bör avstå från att undersökas med magnetkamera.
18 år fyllda personer kan beställa samt genomgå en undersökning.
Kontakta oss på: info@magnetlabbet.se så hjälper vi dig såklart.

Vill du ta reda på mer? 

Har du någon fråga som inte finns besvarad här? Kontakta oss gärna på info@magnetlabbet.se så hjälper vi dig.

över, 500 kunder senaste året,

MR-Buk/MRCP

MR Buk undersöker njurar, mjälte, lever, gallblåsa, gallvägar, urinblåsa, urinledare och bukspottskörtel.

magnetröntgen prostata
MR-Prostata

Baserat på MR - bilderna kan man ta exakta vävnadsprover för att utreda misstänkta förändringar.

helkropp MR
MR-Helkropp

magnetkameraundersökning av hela kroppen lämpar sig för den som vill få en tydlig och helomfattande inblick över sitt hälsotillstånd.

Mr axlar
MR-Axel

Axeln är kroppens rörligaste del och kan under livets gång ge upphov till smärtor och nedsatt rörelseförmåga i axelleden.

Ta reda på hur din
insida mår

500 kr rabatt

— Gå med i vårt nyhetsbrev och få 500 kr rabatt på vår populäraste undersökning MR-helkropp —

Malcare WordPress Security