Sök
Stäng denna sökruta.

Magnetröntgen

Enskilda undersökningar

Undersökningarna utförs av

Cancer,Stroke,Hjärt- och kärlsjukdom,Inflammation,Leverförfettning,helkropp

Boka undersökning via vårt formulär

Fyll i bokningsformuläret och få en garanterad undersökningstid inom 10 dagar.

över, 500 kunder senaste året,

Cancer,Stroke,Hjärt- och kärlsjukdom,Inflammation,Leverförfettning,helkropp
MR-Buk/MRCP

MR Buk undersöker njurar, mjälte, lever, gallblåsa, gallvägar, urinblåsa, urinledare och bukspottskörtel.

magnetröntgen prostata
MR-Prostata

Baserat på MR - bilderna kan man ta exakta vävnadsprover för att utreda misstänkta förändringar.

helkropp MR
MR-Helkropp

magnetkameraundersökning av hela kroppen lämpar sig för den som vill få en tydlig och helomfattande inblick över sitt hälsotillstånd.

Mr axlar
MR-Axel

Axeln är kroppens rörligaste del och kan under livets gång ge upphov till smärtor och nedsatt rörelseförmåga i axelleden.

Våra kunder berättar

“Hjälpsamma! Jag kunde inte läsa min rapport från början men när jag ringde magnetlabbet hjälpte de mig omedelbart genom att skicka en ny rapport i läsbart format. I överlag bra erfarenhet av dem. Fick en tid inom 2 veckor och allt gick super smidigt. Rekommenderar! "

“ Magnetlabbet var väldigt hjälpsamma och jag rekommenderar dem starkt. Jag pratade med dem på söndagen och gjorde en skanning redan veckan efter. Fick därefter ett e-postmeddelande om att min rapport och skanning var tillgängliga på fredagen. Priset var också rimligt och även om jag var tvungen att betala själv var det värt det. Utmärkt service och väldigt hjälpsamma läkare som hjälpte mig igenom undersökningen trotts att jag var klaustrofobisk! Kunde inte rekommendera dem mer starkt! ”

“ Magnetlabbet ringde upp samma dag som jag gjorde min beställning. En kallelse från kliniken anlände ett par dagar senare. Bokade på Evidia backa. De hade gratis parkering vilket gjorde allt smidigare. Personalen var vänlig och hjälpsam. Jag togs emot omedelbart och magnetröntgen tog bara cirka 20 minuter från början till slut. Jag fick mitt resultat inom 5 dagar. ”

Magnetkamera (magnetröntgen)

Magnetkameraundersökning, även känd som MR eller magnetröntgen i folkmun, är en avancerad och specialiserad diagnostisk metod som används för att upptäcka sjukdomar och skador i kroppen. Genom att använda högteknologisk datateknik, radiovågor och magnetfält kan magnetkameran ge en fullständig bild av kroppen, vilket gör det till en av de mest omfattande undersökningsmetoderna på marknaden.

Till skillnad från traditionella röntgenundersökningar och datortomografiundersökningar, utsätts inte patienterna för någon form av röntgenstrålning när de genomgår en MR-undersökning, vilket gör det möjligt för patienterna att genomgå flera undersökningar utan risk.

En typisk MR-undersökning kan ta upp till 500 unika bilder och tar vanligtvis mellan 15 och 45 minuter att genomföra. Magnetkameran kan avbilda nästan alla organ i kroppen, inklusive hjärnan, ryggen, lederna, bäckenet, blodkärlen och bröstkorgen.

Om du behöver en noggrann och fullständig diagnostisk bild av din kropp, överväg att boka en magnetkameraundersökning. Denna högteknologiska undersökningsmetod är säker, smärtfri och ger snabbt resultat. 

Magnetröntgen pris

Priset för magnetröntgen varierar beroende på vilken undersökning just du behöver. Från 8 900 kronor upp till 24 900 kronor för en helkroppsundersökning.

Magnetröntgen utan remiss

Magnetlabbet erbjuder möjlighet att boka magnetröntgen utan krav på remiss. Boka din undersökning och få en garanterad undersökningstid inom 2 veckor.

Magnetröntgen privat

Att genomföra en magnetkameraundersökning privat innebär ofta kortare väntetider.

Snabbt och säkert i fyra steg

Direkt inblick I din hälsa med avancerade hälsoundersökningar

Cancer,Stroke,Hjärt- och kärlsjukdom,Inflammation,Leverförfettning,helkropp
1

Beställ din undersökning

Beställ den undersökning du önskar på vår hemsida. Välj därefter en ort för undersökningen i samband med din bokning.

Cancer,Stroke,Hjärt- och kärlsjukdom,Inflammation,Leverförfettning,helkropp
2

Betala

Betala smidigt och enkelt med Klarna, välj tex bankkort, Swish eller faktura. Är du företagare kontakta oss för faktura.

Cancer,Stroke,Hjärt- och kärlsjukdom,Inflammation,Leverförfettning,helkropp
3

Invänta en kallelse

Inom 7-10 dygn skickas en kallelse till din folkbokföringsadress och e-post. I kallelsen ingår information om tid och plats samt förberedelser inför undersökningen. Passar inte tiden är det enkelt att boka om.

Cancer,Stroke,Hjärt- och kärlsjukdom,Inflammation,Leverförfettning,helkropp
4

Få dina resultat

Dina resultat är färdiga inom 7 arbetsdagar efter undersökningen och granskas av en specialistläkare. Resultatet från din undersökning kommer med posten.

500 kr rabatt

— Gå med i vårt nyhetsbrev och få 500 kr rabatt på vår populäraste undersökning MR-helkropp —

Malcare WordPress Security