Sök
Stäng denna sökruta.

Friskare och mer produktiv arbetsplats.

Magnetlabbet företagshälsa

Som företagskund hos Magnetlabbet hjälper vi er att förebygga och upptäcka allvarliga sjukdomar i god tid för er personal.

Genom att erbjuda tex nyckelmedarbetare tillgång till avancerade hälsoundersökningar så ligger ni i framkant när det gäller personalvård.

Börja resan mot en friskare och mer produktiv arbetsplats

1

Magnetröntgen för företag

Som företagskund hos Magnetlabbet hjälper vi er att förebygga och upptäcka allvarliga sjukdomar i god tid för er personal. Genom att erbjuda tex nyckelmedarbetare tillgång till avancerade hälsoundersökningar så ligger ni i framkant när det gäller personalvård.

2

Vad innebär det för företaget och medarbetaren?

Om arbetsgivaren betalar för en hälsoundersökning för en medarbetare så är den kostnaden avdragsgill om den görs som i ett led i ert företags arbetsmiljöarbete. För medarbetaren så är förmånen skattefri. Ni kan betala antingen med kort eller med faktura, kontakta oss så berättar vi mer.

3

Nästa steg

Kontakta oss på info@magnetlabbet.se för mer information och för att boka ett helt förutsättningslöst möte kring hur ett större samarbete kan se ut eller om ni har förfrågningar om enskilda bokningar.

Varför erbjuda sina nyckelmedarbetare tillgång till MR-undersökningar?

Vi alla vet hur tidskrävande och dyrt det är att hitta och rekrytera bra medarbetare.Att sedan få dem att bli lojala och stanna länge är ännu svårare, något som är ännu svårare bland den yngre generationen.I den här tuffa konkurrensen så kan just den här typen av individuella erbjudanden till enskilda medarbetare vara det som får en anställd att stanna kvar i företaget.Tveka inte att ta en kontakt med oss så kan vi tillsammans sätta en unik anpassad lösning just för ert företag.

Privata sjukvårds försäkringar och förebyggande vård, Vad är skillnaden?

Har ni redan privata sjukvårdsförsäkringar? Vad bra, då kan er personal få hjälp med att få tillgång till snabb vård tex när de skadat sig.Privata sjukvårdsförsäkringar täcker dock inte förebyggande vård.Här kan ett samarbete med Magnetlabbet hjälpa ert företag att hålla er personal friska över tid och hitta eventuella symptom i god tid och därmed undvika längre frånvaro pga sjukdom.Har ni inte privata sjukvårdsförsäkringar så kan ett samarbete med Magnetlabbet tex hjälpa kollegan Björn att snabbt få tillgång till en MR undersökning efter att han skadat sig illa på knät på träningen häromkvällen, eller din kompanjon Karin efter att hon ramlade olyckligt på senaste skidresan.

Fördelarna med ett samarbete med Magnetlabbet

Kostnaden för ett företag vid sjukdom handlar inte bara om de faktiska man tar under frånvaron. Den främsta kostnaden menar många är framförallt produktionsbortfallet, dvs att en medarbetare inte är på jobbet och faktiskt utför sina arbetssysslor.Det kan bli enorma belopp varför det verkligen ligger i företagets intresse att arbeta förebyggande så gott som det bara går och då kan ett samarbete med Magnetlabbet var en del av den lösningen. Även vid mer akuta lägen, tex vid plötslig skada, fall etc så kan ett samarbete med oss hjälpa er att snabbt få er personal tillbaka på plats på arbetet igen.

Undersökningarna utförs av

Boka via vårt formulär

Fyll i bokningsformuläret så återkommer vi inom 24 timmar

över, 500 kunder senaste året,

MR-Buk/MRCP

MR Buk undersöker njurar, mjälte, lever, gallblåsa, gallvägar, urinblåsa, urinledare och bukspottskörtel.

MR-Prostata

Baserat på MR - bilderna kan man ta exakta vävnadsprover för att utreda misstänkta förändringar.

MR-Helkropp

magnetkameraundersökning av hela kroppen lämpar sig för den som vill få en tydlig och helomfattande inblick över sitt hälsotillstånd.

MR-Axel

Axeln är kroppens rörligaste del och kan under livets gång ge upphov till smärtor och nedsatt rörelseförmåga i axelleden.

Ta reda på hur din
insida mår

500 kr rabatt

— Gå med i vårt nyhetsbrev och få 500 kr rabatt på vår populäraste undersökning MR-helkropp —

Malcare WordPress Security