Sök
Stäng denna sökruta.

Varför MR (Magnetröntgen)

Hjärt Och Kärlsjukdomar

Hjärtinfarkt och stroke står idag för 35 % av alla dödsfall i Sverige.

Dessa sjukdomar utvecklas under många år innan symptom uppträder.

Hälften av alla som dör i hjärtinfarkt har aldrig haft några symptom innan.

Genom tidig upptäckt av kärlförändringar kan du med rätt kost, motion och eventuell behandling förhindra utveckling av sjukdom.

Cancersjukdomar

Cancer står idag för 26 % av alla dödsfall i Sverige.

Det bästa botemedlet för de flesta tumörsjukdomar idag är tidig upptäckt, det vill säga att tumören växer lokalt och inte har spridit sig.

Majoriteten av de drabbade skulle ha överlevt sjukdomen om man upptäckt den tidigare.

Källa: Socialstyrelsen: Statistik om dödsorsaker 2015

varför magnetröntgen

Undersökningarna utförs

över, 500 kunder senaste året,

MR-Buk/MRCP

MR Buk undersöker njurar, mjälte, lever, gallblåsa, gallvägar, urinblåsa, urinledare och bukspottskörtel.

magnetröntgen prostata
MR-Prostata

Baserat på MR - bilderna kan man ta exakta vävnadsprover för att utreda misstänkta förändringar.

helkropp MR
MR-Helkropp

magnetkameraundersökning av hela kroppen lämpar sig för den som vill få en tydlig och helomfattande inblick över sitt hälsotillstånd.

Mr axlar
MR-Axel

Axeln är kroppens rörligaste del och kan under livets gång ge upphov till smärtor och nedsatt rörelseförmåga i axelleden.

Snabbt och säkert i fyra steg

Direkt inblick I din hälsa med avancerade hälsoundersökningar

1

Beställ din undersökning

Beställ den undersökning du önskar på vår hemsida. Välj därefter en ort för undersökningen i samband med din bokning.

2

Betala

Betala smidigt och enkelt med Klarna, välj tex bankkort, Swish eller faktura. Är du företagare kontakta oss för faktura.

3

Invänta en kallelse

Inom 7-10 dygn skickas en kallelse till din folkbokföringsadress och e-post. I kallelsen ingår information om tid och plats samt förberedelser inför undersökningen. Passar inte tiden är det enkelt att boka om.

4

Få dina resultat

Dina resultat är färdiga inom 7 arbetsdagar efter undersökningen och granskas av en specialistläkare. Resultatet från din undersökning kommer med posten.

Våra kunder berättar

“Hjälpsamma! Jag kunde inte läsa min rapport från början men när jag ringde magnetlabbet hjälpte de mig omedelbart genom att skicka en ny rapport i läsbart format. I överlag bra erfarenhet av dem. Fick en tid inom 2 veckor och allt gick super smidigt. Rekommenderar! "

“ Magnetlabbet var väldigt hjälpsamma och jag rekommenderar dem starkt. Jag pratade med dem på söndagen och gjorde en skanning redan veckan efter. Fick därefter ett e-postmeddelande om att min rapport och skanning var tillgängliga på fredagen. Priset var också rimligt och även om jag var tvungen att betala själv var det värt det. Utmärkt service och väldigt hjälpsamma läkare som hjälpte mig igenom undersökningen trotts att jag var klaustrofobisk! Kunde inte rekommendera dem mer starkt! ”

“ Magnetlabbet ringde upp samma dag som jag gjorde min beställning. En kallelse från kliniken anlände ett par dagar senare. Bokade på Evidia backa. De hade gratis parkering vilket gjorde allt smidigare. Personalen var vänlig och hjälpsam. Jag togs emot omedelbart och magnetröntgen tog bara cirka 20 minuter från början till slut. Jag fick mitt resultat inom 5 dagar. ”

du frågar, vi besvarar

Vanliga frågor

Genom MR-undersökning kan du få kunskap om hur just din kropp mår. Med vetskap i tid kan du förhindra och förebygga uppkomsten av sjukdomar. Med MR-undersökning får du en bra inblick i hur just din kropp mår. Undersökningen kan också användas för att se om en skada har läkt eller om en behandling eller operation haft önskad effekt.

Vi erbjuder en undersökning som är snabb, smidig och säker. Inom sju dagar från beställning genomgår du en undersökning. Därefter analyseras och sammanställs resultaten av legitimerade specialistläkare inom sju dagar.

Även om undersökningen som sådan inte gör ont kan den för somliga vara otäckt eftersom man förväntas ligga stilla i ett trångt utrymme. På många mottagningar går det bra att ta med en anhörig in i undersökningsrummet för stöd. Tala om för personalen inför undersökningen om du vill ha lugnande medicin eller behöver få annan hjälp.

Magnetlabbet kan både privatpersoner och företag beställa och genomföra avancerade hälsoundersökningar med utlåtande från specialistläkare.

Ta reda på hur din
insida mår

500 kr rabatt

— Gå med i vårt nyhetsbrev och få 500 kr rabatt på vår populäraste undersökning MR-helkropp —

Malcare WordPress Security