Sök
Stäng denna sökruta.

Om Magnetlabbet

Magnetlabbet aB

Magnetlabbet AB tillhandahåller magnetkameraundersökningar för både privatpersoner och företag. Tillsammans med vår samarbetspartner Evidia tillgängliggör Magnetlabbet bilddiagnostik på ett effektivt och snabbt sätt. Magnetlabbet AB är en registrerad vårdgivare hos Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO) och alla våra läkare har svensk legitimation utfärdad av Socialstyrelsen.

Kontakt

  • Tel : 073-612 41 48
  • Email : info@magnetlabbet.se

Undersökningarna utförs

över, 500 kunder senaste året,

MR-Buk/MRCP

MR Buk undersöker njurar, mjälte, lever, gallblåsa, gallvägar, urinblåsa, urinledare och bukspottskörtel.

magnetröntgen prostata
MR-Prostata

Baserat på MR - bilderna kan man ta exakta vävnadsprover för att utreda misstänkta förändringar.

helkropp MR
MR-Helkropp

magnetkameraundersökning av hela kroppen lämpar sig för den som vill få en tydlig och helomfattande inblick över sitt hälsotillstånd.

Mr axlar
MR-Axel

Axeln är kroppens rörligaste del och kan under livets gång ge upphov till smärtor och nedsatt rörelseförmåga i axelleden.

du frågar, vi besvarar

Vanliga frågor

Genom MR-undersökning kan du få kunskap om hur just din kropp mår. Med vetskap i tid kan du förhindra och förebygga uppkomsten av sjukdomar. Med MR-undersökning får du en bra inblick i hur just din kropp mår. Undersökningen kan också användas för att se om en skada har läkt eller om en behandling eller operation haft önskad effekt.

Vi erbjuder en undersökning som är snabb, smidig och säker. Inom sju dagar från beställning genomgår du en undersökning. Därefter analyseras och sammanställs resultaten av legitimerade specialistläkare inom sju dagar.

Även om undersökningen som sådan inte gör ont kan den för somliga vara otäckt eftersom man förväntas ligga stilla i ett trångt utrymme. På många mottagningar går det bra att ta med en anhörig in i undersökningsrummet för stöd. Tala om för personalen inför undersökningen om du vill ha lugnande medicin eller behöver få annan hjälp.

Magnetlabbet kan både privatpersoner och företag beställa och genomföra avancerade hälsoundersökningar med utlåtande från specialistläkare.

Ta reda på hur din
insida mår

500 kr rabatt

— Gå med i vårt nyhetsbrev och få 500 kr rabatt på vår populäraste undersökning MR-helkropp —

Malcare WordPress Security